Kauden lopettajaiset?

23.11.2014

Surullistahan se on, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Toisaalta märkäpuku päällä reissaaminen, lautojen kiinnitykset katolle ja muu touhu alkaa olla aika rassaavaa tähän aikaan vuodesta…ellei asu järvenrannalla!

Lähiranta on aika hiljanen kesään verrattuna, mutta aina siellä juttu seuraa saa. Tänään saimme kolme kiinnostunutta avualista miestä saattamaan meitä rantaan. Olivat nähneet meitä myös keväällä ja ihailivat kovasti, laji sai myös extreme tittelin. 🙂
Sanoin, että tiedä tuosta extreemestä ellei putoa veteen! Vedessä oli pieni suiro sulaa, josta lähdimme jään sekaan. Rannasta jouduttiin pakittamaan jonkun matkaa ja tuli kyllä ihan hyvä mieli, kun yksi rannalla jääneistä miehistä nosti meille hattua. Olivat kyllä aika huolissaankin meistä, joten kai tämä kausi on pakko kohta lopetella.

Pit Stop

Siltavahti

Nyt olisi ollut veneliikenteen puolesta rauha käydä kurkkaa kanavan toiselle puolelle, mutta se oli koko matkalta riitteessä.

Jynkänvuori näyttää oikeasti paljon suuremmalta vesiltä käsin kuin tuossa kuvassa. Huomasin heti vesille päästyäni hymyileväni ihan kuin onnellinen hullu ja siitäpä se sitten lähti, päässäni soi Jujun Hullu ja Onnelliseksi. Ne kuvasivatkin tätä päivää ihan täydellisesti 🙂

Jynkänlahden veneranta

Nautin suunnattomasti tuosta näystä, venelaituri tyhjänä eli järvi on taas meidän!

Pienissä jäissä!

Ollaan huomattu, että vesi on paljon kirkkaampaa rannassa ja pidemmälle nyt kuin kovimman veneliikenteen aikaan kesällä.
Tosin Saaristokadun rakentamisellakin on vaikutusta Kallaveteen.

Tekijä: Titta-Nina

SUP's UP! Yhteydenotot suppaus(at)gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Kauden lopettajaiset?”

  1. Mullakin oli ajatuksena että jos olisin mennyt viikonlopuksi landelle, niin olisin käynyt suppailemassa. Toivottavasti vielä joulukuun alussakin olisi vedet auki, niin pääsee vielä viimeset suppailut ottamaan. On mahtavaa miten syksyn ja talven tullen vedet kirkastuu ja järvellä on ihan erilaista olla.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s