Saaressa

Pari viikoa sitten lauantaina menin kampaamaan kaasoja vähän tavallista aikaisemmin ja pääsin töistä jo 13.00. Voisin tottua tuohon, sillä ennätin tehdä vaikka mitä. Mahtavaa, kun jäi aikaa elääkkin! Kampauspäivän ja hiuslakan suihkuttelun jälkeen on aina ihana päästä raittiiseen ilmaan nauttimaan luonnosta.

Matkamme alussa sattui hauska läheltä piti tilanne sorsan kanssa, onneksi jarrut toimi! 😀 Eläimiä ei siis vahingoitettu tässä videossa.

dsc_6421.jpg

Suppailimme tuttuun saareen, mutta hieman eri kohtaan. Olin vapaapäivänä käynyt kahvilla siellä, mutta tuulen vuoksi rantauduin vähän eri kohtaan ja löysin kivan nuotiopaikan.

Otimme omat kuivat puut mukaan ja tietenkin vähän evästä. Olin ajatellut myös sienestää ja kerätä vähän marjoja samalla reissulla, mutta siltä osin saari oli jo putsattu.

20160903_163337.jpg
Retkipöytä mallia Whopper

20160920_200307.jpg

Mitä oliskaan ulkoilma-ateria ilman jälkkäriä eli pari vaahtokarkkia molemmille 🙂 Ja onki. Kissa tykkää tuliaisista, kunhan keitän ne.

Olen blogissa kutsunut saarta nimellä Happy Place, mutta kun yksin suppailessa löysin sieltä kirveen  (tulipaikan vierestä tietenkin), sai paikka vitsinä uudeksi kutsumanimekseen Kirvesmurhaajansaari. Yksin oli vähän sellainen silmät selässä olo (ihan turhaan), mutta miehen kanssa tuolla oli kyllä mukavampaa. Hauska retki eikä jäänyt viimeiseksi.

Myöhemmin tehtiin niin, että mies jäi sytyttämään nuotiota ja minä kävin moikkaamassa aaltoja.

img_20160831_195353.jpg

Blogin nimestä huolimatta tykkään todella paljon suppailla syksyllä, ehkä eniten. Ilma on ihanan kuulas, veneliikenne rauhoittuu ja on niin kaunista. Tuossakin saaressa on aina kesällä joku, mutta syksyllä se on minun lempipaikka. Siellä on kiva viettää aikaa suppailun lomassa. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt.

Ei olisi tehnyt mieli lähteä pois, mutta silti oli ihan mieletön fiilis.
Lähtiessämme pois saaresta alkoi tihkuttaa, täydellistä! Tykkään jostain kumman syystä suppailla sateessa, se saa hymyn minun huulille. Outo minä.

 

Tekijä: Titta-Nina

SUP's UP! Yhteydenotot suppaus(at)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s