Hietasalo beach

gopr1926-0001

Kuopion Hietasalo on kuin olisi teleportannut jonnekkin aivan muualle! Täällä ei hirveästi ole laajoja hiekkarantoja, joten tuntuu kuin olisi jossain ihan muualla. Ollaan käyty siellä nyt laudoilla useamman kerran. Jokaisesta kerrasta ei juttua olekkaan blogissa. Joka kerta ollaan lähdetty eri paikasta matkaan, kerran keskustasta ja muutamia kertoja Saarsistokaupungista (eri rannoilta).

gopr1926-0002

Elokuun lopussa siellä ei mitään ryysistä enää ollut. Rannalla oli vain yksi muu seurue. Tuo ranta on kyllä yksi Kuopion kauneimpia paikkoja.

GOPR1926-0003.jpg

Paikalla onkin pitkät perinteet kesänviettopaikkana. Kuulin, että jopa kuorma-auton/traktorin renkaan sisäkumilla on saareen menty viettämään aikaa. En ihmettele, onhan tuo hieno paikka. SUP-lauta on myös mainio väline varsinkin hyvässä seurassa. Isommalla porukalla myös näkyvyys on parempi, sillä reitillä on isompiakin selkiä ylitettävänä.

Matkalla saareen on pienen pieni majakka jos tuota nyt voi majakaksi kutsua. Onneksi on, sillä muuten tuohon voisi karauttaa veneellä. Kallavesi on kyllä ihmeellinen, paikoin todella syvä ja silti yhtäkkiä voi olla kivi/kallio keskellä järveä!

gopr1925-0003

Toivottavasti jossain vaiheessa täällä on niin paljon harrastajia, että voidaan porukalla mennä tuonne retkelle ja tutustua. Loinkin hetken mielijohteesta Facebookkiin sivun SUP@Kuopio. Käykäähän liittymässä! 😉

dsc_6163.jpg

Tekijä: Titta-Nina

SUP's UP! Yhteydenotot suppaus(at)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s