Talvi yllätti suppailijan

Neljäs SUP-kauteni loppui yllättävän aikaisin. Viimeiseksi kerraksi jäi Pyhäinpäivän sup. Tarkoitus oli kyllä jatkaa pidemmälle, niinkuin viime vuonna, mutta talvi tai pikemminkin jäät yllätti suppailijan. Vuosi sitten kausi päättyi jouluaattona. Niin hieno reissu se olikin, paras joululahja minulle.  Auringonlasku oli aivan upea! Ainakin livenä Kallavedessä SUP-laudan päällä ja vielä tonttulakki päässä! ❤

Vuosi sitten Itsenäisyyspäivänä satoi vettä, kuten alla olevasta videosta käy ilmi. Se ei meitä haitannut eikä pahemmin edes jaksanut kastella. Muistelen, että pärjäsin välillä jopa ilman hanskoja.
Tänä Itsenäisyyspäivänä on toisin, Kallavesi on jäässä.

sillan-alla

Vaikka sää näyttää ehkä jonkun mielestä synkälle, niin olen vähän omituinen, sillä saan sateessa hymyn huulille. En tosin silloin, kun hiukset on tosi hyvin ja pitäisi päästä äkkiä bussiin ja töihin 😀 Mutta, vesillä kaikki on toisin! Ei ole niin nuukaa, miltä näyttää.

Ylitin itseni, kun menin tuon ahdistavan matalan sillan alta (Anton Lindfors). En pidä siitä yhtään, mutta tein sen. Kaasuputket yläpuolellani jatkoin mieheni perässä, vaikka hetken ajattelin kiertää isomman sillan alta.

itsenaisyyspaiva15

On aika luovuttaa talvelle ja odotella into pinkeenä tulevaa kautta. Lohtuna voi katsella kuvia ja muistella kivoja reissuja, päivittää välineitä ja varusteita. Toki odotan kovasti, mitä uutta 2017 pitää sisällään lautojen ja melojen suhteen. Sairaus kai tämä on, kun haluaa aina jotain uutta.

 

hyvaa-itsenaisyyspaivaa
2014

 

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

 

 

Tekijä: Titta-Nina

SUP's UP! Yhteydenotot suppaus(at)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s