Tennarit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Yhteistyö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mieli on jo pitkällä keväässä, mutta taitaa mennä vielä tovi ennenkuin pääsen näitä uusia tennareita käyttämään ihan kunnolla.
Huomasin kuitenkin heti, että nämä istuivat jalkaani niin hyvin, että
minun ei tarvitse vuorata jalkoja rakkolaastareilla.
Minulla oli toiveena päästä kuvaamaan nämä tennarit vähemmän lumen ympäröimä, mutta meillä tuota lunta vielä piisaa. Kuva on lavastettu, en oikeasti liiku nilkat paljaana eikä kuvanottohetkellä ollut kylmä! 😀

Ajattelin ottaa tennarit tulevalle Espanjan reissulle mukaan.
Siellä tulee varmasti käveltyä paljon. Jos kävelin Helsingin reissullakin jalat rakoille, niin mukaviin kenkiin on syytä panostaa.
Paksupohjaisilla, mutta kevyillä tennareilla jaksaa kävellä pidemmänkin etepin. Oli ilo huomata taas, että koko sattui nappiin ja miten mukavat nämä ovat jalassa! Näitä on pakko mainostaa kaikille vieraillekkin ”Kokeile, miten kevyet”.

Tennarit on saatu blogiyhteistyön merkeissä Color4Care yritykseltä. Yrityksen nimi onkin vilahtanut täällä jo aiemminkin mm. Merrell sandaalien merkeissä. Yritys on erikoistunut värikkäisiin hoitoalan tuotteisiin. En työskentele alalla, mutta olen tehnyt hyviä löytöjä sieltä, kuten nyt nämä tennarit. Color4Caren valikoimista löytyy myös Birkenstock ja Hummel.

Kengät sopivat niin töihin kuin vapaallekkin. Täytyy sanoa, että onnellinen se joka voi pitää töissä näin mukavia kenkiä! Bagheera Phoenix:it ovat mukavat ja kestävät tennarit kestävällä ja ilmavalla synteettisesti neulotulla päällisellä, joka tarjoaa täydellisen ilmanvaihdon niille, jotka työskentelevät sisätiloissa. Irrotettavat pohjalliset ovat Memory Foam -materiaalia, mikä tarkoittaa, että pohja muotoutuu jalkaan ja antaa hyvän istuvuuden ja mukavuuden koko päivän.

Bagheera Phoenix

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kangaskassi on Finlaysonin Suomi sata vuoden kunniaksi järjestetystä Sata Leijonaa -kilpailusta tuttu Hymyilevä Leijona suunnittelijana poikani Nico Uusitalo ❤ Äiti on ylpee!

Väriä elämään!

_20180331_171656692772822.jpg

Voiko sukista tulla iloiseksi? Kyllä voi!
Mikään ei ole niin tylsää kuin laittaa mustia sukkia kuivumaan.
Näille on helpompi löytää pari pyykkitelineessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palmuja, aaltoja ja surffari. Sopii mulle!
Happy Socks sukat löydät samasta paikasta kuin tennaritkin.

Tekijä: Titta-Nina

SUP's UP! Yhteydenotot suppaus(at)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s