Kevättä kohti

Laskeeko kukaan muu jo päiviä kesään? Minä laskeskelen jo mahdollisen kauden aloitusta täällä lumen paljouden keskellä. Olen muistellut aikaisempia aloituksia ja verrannut niitä. Blogi on siitä hauska, että ne reissut on täällä muistissa.

Mietin myös blogin kohtaloa. Lopettaisinko vai jatkaisinko jollain muulla aiheella. En tiedä.

Uuden ja edelleen ihanan työni vuoksi aika kuluu kuitenkin paljon muuhun, kuten uusien sarjojen ja tuotteiden opetteluun. Koko ajan tulee uutta, mikä on hyvä asia. Ne ja yrittäjyys täyttävät ajatukseni tällä hetkellä ja voi varmaan kohta sanoa, että olen pudonnut kärryiltä SUP-uutuuksien suhteen. Sekin on hyvä asia. Jos ei koko ajan ostele SUP-lautoja jää rahaa huomattavasti enemmän muuhun. Silti huomasin miettiväni yksi päivä, että olisi se ihana jos olisi joku uusi lauta tulevalle kaudelle… Sen täytyy olla joku sairaus.

Tälläinen kevään kaipuinen pikapäivitys tällä kertaa.

Ihanaa kevään odotusta!

Tekijä: Titta-Nina

SUP's UP! Yhteydenotot suppaus(at)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s